Hirdetés

Videón a Windows 8.1 legfrissebb buildje



|

Plusz ropogós értesülések szerint tényleg visszatér a Start menü.

Hirdetés

Szombaton újabb belső tesztelésre szánt verzió szivárgott ki a Windows 8.1-ből, az erősen félkész szoftvert ráadásul a WinBeta egy lelkes munkatársa gyorsan videóra is vette, így az alább beágyazott mozgóképen bárki megcsodálhatja akció közben az operációs rendszert.


A 9374-es változat egyetlen korábban kiszivárgott buildekből teljesen hiányzó érdekességét a Kiosk mód adja, amellyel lehetőség nyílik a felhasználói fiókokhoz automatikusan futtatandó alkalmazást rendelni. Nevéből sejthetően ez publikus számítógépeken való használatra lett kitalálva, a segítségével például egy múzeumban a látogatók nem tudnak kilépni a kiállítás tárgyához kapcsolódó ismertetőanyagokat nyújtó programból.


A témához szorosan kapcsolódik, hogy az operációs rendszer a Windows Server 2012-höz hasonlóan hagyományos merevlemezek esetén már támogatja az ReFS fájlrendszert, bár ez felhasználói oldalról nem túl „szexi” adalék. Viszont az már többeket érdekelhet, hogy a Start menü visszahozásával kapcsolatos pletykát pénteken a microsoftos ügyekben bennfentes Paul Thurott is megerősítette: értesülései szerint a Windows fejlesztői csapata a vállalat eddigi kommunikációjának megfelelően – és a felhasználói sirámok ellenére – tényleg nem szándékozta feltámasztani a menüt, ám a céges táplálékláncban felettük lévő öltönyösök nemrég felülbírálták a döntést.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.