Hirdetés

Videón az iOS 4.1 HDR-funkciója



|

Valójában csak sötétben van értelme a lehetőségnek.

Hirdetés

Steve Jobs a múlt héten az új iPodok mellett szót ejtett az iOS 4.1-ről is, amely elméletileg a napokban fog elérhetővé válni az iPhone 3G/3GS/4-re. Az operációs rendszer egyik újítása a kamera-alkalmazásban található: bemutatkozott a HDR-funkció, amely segítségével elméletileg jobb minőségű fotókat lehet készíteni.

 


A módszer lényege, hogy az adott állókép automatikusan többféle beállítás mellett is rögzítésre kerül, majd a szoftver egyesíti ezeket. Így a végső fotón szebbek lesznek a színek, és a szokásosnál jóval több részlet válik láthatóvá.


A HD1080p-s minőségben is megtekinthető demón jól látszik, hogy jelen esetben nem feltétlenül lesznek jobbak a képek - sőt, általában véve túlságosan világos lesz a végeredmény. Valójában csak rendkívül kevés fény mellett van értelme bekapcsolni a HDR-t, amely viszont csak a második és harmadik generációs iPhone-nal rendelkezőknek lehet hasznos, hiszen a legújabb modellt vakuval is felszerelték.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.