Hirdetés

Videón parodizálják az Internet Explorer 9-et



|

Humoros egyének felturbózták a Microsoft egyik tévéreklámját.

Hirdetés

Az első böngészőháború idején a Netscape-et trónjáról letaszított Internet Explorer az elmúlt évtizedben hírhedtté vált biztonsági sebezhetőségeiről, lassúságáról, továbbá az általa támogatott webes szabványok öntörvényű értelmezéséről, bár utóbbival leginkább csak a fejlesztőknek szerzett „felejthetetlen” órákat.

Az eredeti reklám...


Szerencsére a Microsoft az Internet Explorer 9-cel kiköszörülte a csorbát, ráadásul a Windows 8-cal érkező 10-es verzió már kimondottan jóra sikerült, ám a redmondiak ennek ellenére rövid időn belül nem tudják majd lemosni a sarat a szoftver nevéről, a webböngésző egy darabig még kiváló céltáblája lesz az élcelődéseknek.

... és a WWI változata


A téma legújabb sztereotipikus gyöngyszemét az internetes bulvár kategóriában utazó World Wide Interweb portál szolgáltatta, amely a móka kedvéért egyénileg interpretálta a Microsoft márciusban kiadott Internet Explorer 9-es tévéreklámját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.