Hirdetés

Videót is lehet majd vágni a PlayStation 4-gyel



|

Már 7 millió felett járnak a játékkonzol eladásai.

Hirdetés

Tegnap két érdekes információval is előrukkolt a PlayStation 4 játékkonzol kapcsán a Sony, a hasznos helyett a szimplán érdekessel kezdve a 2014. április 6-tal bezárólag eladott egységek száma meghaladta a 7 milliót. A hazánkban most szeptemberben piacra kerülő XBOX One-ból január közepéig 3,9 millió fogyott, ezzel nagyjából összevethető módon február közepéig 5,3 millió PS4 talált gazdára.
 

Hirdetés


A praktikus újdonságra rátérve a Sony leleplezte a PlayStation 4 1.70-es verziószámú frissítését, az elvileg még áprilisban elérhetővé váló szoftverrel lehetőség nyílik majd USB-s háttértárakra menteni, továbbá pár nappal a kiadásuk előtt előtölteni a játékok adatállományait.
 


A legfontosabb újítást a SHAREfactory videoszerkesztő program jelenti: ezzel össze lehet vágni a játékokban felvett klipeket, majd a végterméket ki lehet menteni sima videofájlként, meg lehet osztani a PlayStation Networkön és Facebookon. A főbb támogatott funkciók: klipek összefűzése, átmenetek, szövegek és különféle effektek alkalmazása, egyéni hangfájlok használatának lehetősége, PS Camera hardver megléte esetén kép-a-képben videokommentálási lehetőség.


(Forrás: Polygon, VG24/7)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.