Hirdetés

Vigyázz, a te fotóid is törölheti a Facebook!

|

Aki nem tölti le a Moments applikációt, bukhatja szinkronizált képeit.

Hirdetés

2012 óta bújik meg a Facebook applikációban egy nem mindenki által ismert opció, a fotók automatikus szinkronizációja. Ezt bekapcsolva a program feltöltötte a telefon kamerájával készített képeket egy privát albumba, ami nem csak a megosztást könnyítette meg, de tárhelynek is kiváló volt.

A funkció nemrég végleg kikerült az applikációból, július 7-én pedig az összes ilyen módon tárolt fotót törli majd a Facebook. A fenti dátumig minden felhasználónak át kell térnie a tavaly bemutatott Moments app használatára, vagy profiljába bejelentkezve manuálisan letöltenie gyűjteményét, különben búcsút inthet az egésznek.

Hirdetés

A Facebook természetesen minden érintettet értesít, köztük bizonyára akadnak olyanok, akik nem is tudtak az automatikus szinkronizáció és privát albumuk létezéséről, nekik semmilyen tennivalójuk nincs. A lépés egyébként nem egyedi Zuckerbergéktől, nemrég hasonlóan agresszív stratégiával próbálták rákényszeríteni a mobilos felhasználókra a Messenger applikációt.

Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.