Hirdetés

Visions 0.34



|

Látványos képnézegető program három dimenziós mappa-megjelenítéssel és alap szerkesztőfunkciókkal.

Hirdetés

Kevesen gondoltuk volna, hogy lehet egy képnézegető programnál valami újat kitalálni, de a Visions alkotójának sikerült. Ezt leginkább a teljesen egyedi, a képmappák közötti három dimenziós navigálásnak köszönheti. Telepítés után automatikusan végigkeresi a meghajtóinkat képek után kutatva (természetesen csak ha szeretnénk), valamint a felajánlja, hogy menedzseli a Flickr online képgyűjteményünket is. Ha ezt kiválasztjuk, akkor a programon keresztül tudunk képeket feltölteni a fotómegosztó oldalra.
A program leglátványosabb és legérdekesebb része a fent említett három dimenziós megjelenítés, ez azt jelenti, hogy a mappák tartalmát a program fekete lapokra helyezi el és ezek használatával tallózhatunk a képek között, pontosan úgy, mint egy fotóalbumban. Ezek lapjai szabadon konfigurálhatók, elhelyezkedésük, egymáshoz való helyzetük megváltoztatható. A fotók a különböző lapok között vidd és dobd módszerrel könnyedén mozgathatók.
A képnézegető funkció és a már említett Flickr fotómegosztó támogatás mellett (alapszintű) képszerkesztési feladatokra is használható az alkalmazás. Megváltoztathatjuk képeink színeit, levághatunk a felvételekből és természetesen átméretezésre is lehetőségünk van. Emellett a EXIF meta-adatok szerkesztésére is képes.

 

 

visions.jpg

Adatok:

 

  • Képnézegető
  • Alapszintű képszerkesztő funkciók
  • Flickr támogatás

 

Értékelés:

 


Előny: Látványos, innovatív megjelenítés
Hátrány: A képek nem láthatók el kulcsszavakkal, gyenge katalogizáló képességek
Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 3,5
Ár/Érték: 5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.