Hirdetés

Visszasettenkedik az Asztalra a Microsoft



|

Megjöttek az első képernyőképek a Windows 8.1 Update 1 felületéről.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok pletykái alapján egyre nyilvánvalóbbnak tűnik, hogy a Microsoft elégedetlen a Windows 8.x operációs rendszerével, amelynek következtében a felhasználók modern felületre való átterelése helyett a klasszikus Asztal+Tálca kombó metrós szoftverekkel való kiegészítése válhatott az új céllá.

Hirdetés


A nagy hátraarcot a jövő év első felére híresztelt Windows 9 jelentheti majd, ám a szándékot a Windows 8.1 jó eséllyel most áprilisban érkező első nagy frissítése is demonstrálhatja. A félkész javítással ellátott első telepítő lemezképek a napokban kerültek a vállalat legfontosabb partnereihez, az orosz Wzor pedig ma lerántotta a leplet az egyik fontos érdekességéről: az Update 1-ben a metrós programok ikonjai már kitűzhetőek a Tálcára.



Ennél többet egyelőre nem tudni az frissítés módosításairól, azonban Wzor vagy valaki más valószínűleg nemsokára úgyis kiszivárogtatja a telepítőt, így az elkövetkező napokban nagyobb mennyiségű információra lehet számítani a témában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.