Hirdetés

Visszatért az Android Superguide



|

Több mint 20 készülék és 100 applikáció tesztjével, valamint 32 rejtett rendszerbeállítással érkezik a megújult magazin, amelyhez a PC World olvasói ingyen hozzájuthatnak.

Hirdetés

Másodikként indult, mégis az okostelefon piac 81,5 százalékát uralja – tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni az Androidról, hiszen elképesztő számokat tudhat magáénak. Naponta több mint 1,5 milló új zöld robotos készüléket aktiválnak, piacterén már több mint 1,4 millió applikáció található meg, ráadásul nem úgy tűnik, mintha lankadna a platform lendülete. Hosszú idő telt el az első két Android Superguide megjelenése óta, így úgy gondoltuk eljött az ideje, hogy felfrissítsük a tudásanyagot, főként hogy azóta rengeteg változáson ment keresztül a rendszer és a köré épülő ökoszisztéma.

 



Valójában havonta meg tudnánk tölteni a témával egy PC Worldnyi magazint, így nem is titkoljuk, hogy bizony szigorúan kellett szelektálnunk, hogy csak a legjobb mobilok, táblák és applikációk, valamint a különleges tippek juthassanak át a szűrőn.

Ízelítő a tartalomból:
- A mobiltuning művészete
- Tabletek és processzoraik
- Bemutatkozik az Android L
- Az Android ötven árnyalata
- Rejtett robotos beállítások

A magazint 695 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, vagy a pénteken megjelenő júniusi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk a legújabb Superguide kiadványunkat.

 

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.