Hirdetés

Visszavonta a Windows RT 8.1-et a Microsoft



|

Egyes táblagépeken kék halált okoz a frissítés telepítése.

Hirdetés

Csütörtökön a szokásosnál is stresszesebb napja volt a Microsoftnak, hiszen a vállalat elérhetővé tette a Windows 8.1 és Windows RT 8.1 frissítéseket. Legjobb tudomásunk szerint előbbinek a telepítésével – már ha megjelent az Áruházban – nem akadt tömeges probléma, ám az RT esetében már nem ment minden simán.

Hirdetés


A The Verge beszámolója alapján szombaton a Microsoft elérhetetlenné tette az Áruházból az RT 8.1 frissítést, részletes magyarázat egyelőre nincs a „limitált számú felhasználót” érintő gikszerről. Ettől függetlenül a terméktámogatási fórum tanúsága szerint számos ügyfél a telepítése után kék halált kapott bootoláskor, amely elégséges indoknak tűnik a visszavonásához.


A hírek szerint a rendszer-helyreállító partíció használatával szerencsére újra élet csiholható a pórul járt táblagépekbe, ám jó kérdés, hogy ezzel az átlagos vásárlók mennyire vannak tisztában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.