Hirdetés

Vista kompatibilis DVD szoftverek



|

A CyberLink két egyéb terméke mellett már a PoweDVD is üzembiztosan megy Vista alatt.

Hirdetés

A karácsonyi örömöt fokozta a multimédia, DVD- és videoszerkesztő szoftvereiről igencsak jól ismert cégnél, hogy három fő termékük végigment a Microsoft tüzetes vizsgálatán és 26-ától büszkén viselheti a Microsoft Windows Vista kompatibilitási logóját. A PowerDVD mellett a PowerDirector videoszerkesztő és a Power2Go írószoftver aktuális verziói kapták meg a minősítést.


A minősítés megléte természetesen jó reklám a gyártónak, de valóban jó ajánló a vásárlónak is, hiszen a minősítéshez szükséges tesztek során folyamatosan megbízhatóan, jó teljesítménnyel működtek együtt a szoftverek a Vistával. A logózott termékváltozatok 2007 januárjától lesznek megvásárolhatók és letölthetők a CyberLink online üzletében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.