Hirdetés

Vista letöltés: pár nap van hátra!



|

A Microsoft hamarosan megszünteti a Vista Beta 2 letöltési lehetőségét.

Hirdetés

Információink szerint néhány napon belül eléri a kiadott termékkulcsok száma az előre meghatározottat, utána a Microsoft nem fog több kulcsot kiadni a nyílt bétatesztekben részt venni kívánóknak.

 

Bár maguk a telepítő ISO-k a különféle nem hivatalos tükrözési oldalakon még elérhetőek lesznek egy ideig, új kulcsot már nem lehet szerezni a termékhez a következő nyilvános tesztelési időszakig. A Microsoft tervei szerint a következő nyílt tesztre bocsátott Vista változat az RC1 lesz, ez a Vista útiterv szerint valamikor az utolsó negyedévben, fejlesztési csúszás esetén csak az év legvégén fog megjelenni.



A jelenleg még megszerezhető kulcsok maximum 10 gépen való Vista aktiválást engednek meg, ezért aki lemaradt a saját kulcsról, az barátja/ismerőse kulcsával tud a későbbiekben Vistát aktiválni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.