Hirdetés

Vista MediaCenter távirányító olcsón



|

A kissé retro hangulatú Trust távirányító kézzelfogható okot ad arra, hogy a Vista Premium változatát vásároljuk meg.

Hirdetés

Le sem tagadhatná az RC-2400, hogy távirányító. A hosszúkás, normál méretű beviteli eszköz tervezői jócskán merítettek a régebbi idők ízlésvilágából, a kissé szögletes designt a zöld Microsoft emblémás nyomógomb oldja. Negyvenkilenc nyomógomb található rajta, melyek valamennyien a Microsoft Media Center alkalmazásának vezérlésére hivatottak, azaz az eszköz használatához a Windows Media Center kiadására, vagy a Windows Vista Premium vagy Ultimate kiadására lesz szükségünk. Éppen ezért semmiféle meghajtólemez nincs a csomagban, az USB vevőegységet csatlakoztatva kisvártatva (esetleg újraindítás után) üzemkész a rendszer. Ahogy hagyományos távirányítóhoz illik, nem rádiós, hanem infravörös kapcsolat köti a távvezérlőt a vevőegységhez, így kezelés közben rá kell, hogy mutassunk arra. (Tapasztalataink szerint kihasználhatók a visszaverődések is.) Hét méteres hatótávot ad meg a gyártó, a rálátást megkönnyítendő pedig egy USB hosszabbítókábelt is mellékel.

 

trustremote_.jpg


A kissé szögletes hatás ellenére elég jól adják magukat a nyomógombok, sikerült a multimédiás funkciókat megjegyezhető formában kiosztani. Nem csak a médiaböngészés, hanem akár a Teletext használata is megoldható karosszékből a Trust távirányító segítségével. Ha szigorúan médiakezelésre szeretnénk kényelmes eszközt és nincs szükségünk egér funkciókra, akkor örömünket lelhetjük használatában.

 

 

Névjegy

 

Termék: Trust RC-2400 Wireless Vista Remote Controll

Forgalmazó: RCE Trade Kft

Ár: 6490 Ft

Web: klikk ide

 

 

Adatok

 

  • USB vevőegység
  • Infra adatátvitel
  • 49 multimédiás nyomógomb
  • MediaCenter és Vista kompatibilitás
  • 7 méteres hatótávolság
  • Tápellátás két AAA elemről

 

 

Értékelés

 

Trust RC-2400 Wireless Vista Remote Controll

Előny: Könnyed távirányítás, teletext kezelés, használható kiosztás, olcsó

Hátrány: Egérként nem használható

Teljesítmény: 88

Szolgáltatás: 86

Ár/Érték: 91


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.