Hirdetés

Vista SP1 RC1 mindenkinek!



|

Minden legális Vista tulaj frisssítheti rendszerét az RC1 szervízcsomaggal

Hirdetés

A Windows Vista első nagy javítócsomagjának múlt héten kiadott frissített RC1-es változatát 15 ezer tesztelő számára tette elérhetővé a Microsoft, ám a jól bevált gyakorlatot követve (miszerint, ha nincs fatális hiba a programban) a vállalat mindenki számára letölthetővé tette a frissítést, aki legális operációs Vista rendszerrel rendelkezik.

 

A frissítés nem végleges mivoltából kifolyólag a Microsoft nem vállal felelősséget az esetleges meghibásodásokért, adatvesztésért és ennek megfelelően a technikai támogatás sem vehető igénybe (kizárólag a fórumon). A gyártó arra is felhívja a figyelmet, hogy a frissítés időkorlátos, azaz legláisan 2008. június 30-ig használható, ezt követően el kell távolítani a gépről -- a majdan megjelenő végleges változat telepítésének is feltétele az RC1 törlése. Amennyiben ezt nem tesszük meg, a képernyő jobb sarkában az "Evaluation Copy" felirat lesz látható.

 

A Vista első komplett frissítését sok felhasználó várja, mivel az operációs rendszer eddig csak mérsékelt sikereket aratott, sőt sokan az első "Service Pack" megjelenéséhez kötötték az átállást -- okulva a Windows XP-nél tapasztalt hibákból. Azt a Microsoftnál sem tagadják, hogy van is mit kijavítani, nem csak a teljesítmény, hanem használhatóság területén is, éppen ezért kíváncsian várjuk, mit nyújt az RTM, majd a végleges változat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.