Hirdetés

Vista tipp: Hova lettek a Megjelenés tulajdonságai?



|

Hirdetés

Talán kevesen használták, vagy olyan mélységig nem foglalkoztak a felhasználók Windowsuk külsejével? Ez talán már soha nem derül ki – az viszont igen, hogy hová is tűnt el ez a funkció!

 

A Vezérlőpulton nyissuk meg a Személyre szabás ablakot, és kattintsunk egyet az ablak színe és megjelenése pontra. A Home Basic verzióban egyből előugrik a Megjelenés beállításai ablak, de ha rendszerünk már képes az Aero felület megjelenítésére, az ablakok színezésére szolgáló panel nyílik meg. A teljes színpalettát felhasználhatjuk rendszerünk színvilágának egyedibbé tételéhez és kikapcsolhatjuk az átlátszóságot. Az ablak alján lévő hivatkozásra kattintva nyithatjuk meg a Klasszikus megjelenés tulajdonságait.

 

 

ablakszin.jpg
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.