Hirdetés

Vista tipp: órák világutazóknak



|

Hirdetés

Nincs annál kellemetlenebb, ha hajnali kettőkor hívjuk fel szeretteinket, mert elfelejtettük, hogy otthon ilyen tájban még alszanak az emberek. A Microsoft eddig külön alkalmazással tette elérhetővé a különböző időzónákhoz tartozó órák megjelenítését, de a Vista már beépítve tartalmazza ezt a szolgáltatást.

 

Kattintsunk a tálcán lévő órára, majd válasszuk a Dátum- és időbeállítások módosítása pontot. A További órák fülre kattintva az alapértelmezett órán kívül még kettőt engedélyezhetünk. Állítsuk be a kívánt időzónát, majd nevezzük el, és nyugtázzuk a beállításokat. Ezt követően, ha az egeret a tálcán lévő órára visszük, vagy kattintunk rá egyet, megjelenik a beállított zónák ideje is.

 

 

orak.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.