Hirdetés

Vistához való MS billentyűzetek



|

A fő Vista funkciók az új billentyűzetek egy gombnyomásával indulnak

Hirdetés

E fejlesztési munkák eredményeképp a Microsoft két új desktoppal is jelentkezik, amelyeken egyetlen gombnyomással elérhető számos Windows Vista funkció. A Wireless Enertainment Desktop 7000 és a Wireless Laser Desktop 6000 kihasználják a Windows Vista lehetőségeit, megkönnyítve ezzel a mindennapi munkát, az adatok közötti keresést és még élvezetsebbé téve a szórakozást.

 

 

WED7000.jpg

 

Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000

 

 

A két új desktop extra kezelőgombjai révén számos alapvető Windows XP és Windows Vista alkalmazás elindítása csupán csak egy mozdulat műve:


A Windows Start gombbal a Windows Start menübe léphetünk, ahol beépített keresőfunkciók is rendelkezésünkre állnak akár az interneten, akár saját gépünkön történő keresésre. A Gadget gomb lehetővé teszi a leggyakrabban használt alkalmazások gyors elérését, a Windows Live indító gomb segítségével a felhasználók azonnali üzenetet küldhetnek, vagy akár csatlakozhatnak egy videokonferenciához is a Windows Live Messengeren keresztül. A Wireless Entertainment Desktop 7000-en egy Media Center gomb is található, amely révén a zenei és videó fájljainkat érhetjük el egyetlen mozdulattal.


a Wireless Laser Desktop 6000 ajánlott bruttó fogyasztói ára 24 990 Ft,

a Wireless Enertainment Desktop 7000 ajánlott ára 40 990 Ft

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.