Hirdetés

Viszlát, lézer!



|

A Microsoft új reklámmondata még most sem tudni, mit takar, de feltehetően egy új egérről van szó - egy napon mutatkozik majd be az Apple új iPodjával.

Hirdetés

 

mslaser.jpg
 

A Microsoft hardverekkel foglalkozó weboldalára már több napja, hogy felkerült a cég új reklámmondata: viszlát, lézer! Sajnos az, hogy ezt miként értette a gyártó, csak a redmondiak szeptember 9-i rendezvényén derül ki.

 

Feltételezések szerint egy új egérről van szó, amely természetesen a lézertechnológiát is felváltaná egyben. Ezt a felvetést erősíti meg a német Amazon webáruházban felbukkant periféria is.

 

Egy szemfüles olvasó a Microsoft Explorer Mini Mouse-ra lett figyelmes, amely Blue Track technológiát használ. A megoldás a kék LED-eken és szélesszögű lencséken alapszik.

 

ms-blue-track-1.jpg
 

 

Ezek hatására elméletileg az új egér sokkal több felületen üzemképes mint a hagyományos optikai, vagy lézer-egerek. Ha az Amazon információi valóban hitelesek, akkor viszont a lézeres technológiának mégsem kell annyira félnie, hiszen a képen látható eszközhöz vezeték nélküli adapter jár, és elég kicsi is - úgy tűnik, hogy csak a hordozható kategóriába esik bele. 

 

A Microsofthoz hasonlóan egyébként az Apple is szeptember 9-ére időzítette saját rendezvényét, amelyen bemutatkoznak a vadiúj iPodok. Kedden meglátjuk, hogy melyik bemutató szól nagyobbat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.