Hirdetés

Vizuális frissítésekkel szépült a Google Órája



|

Apró animációk és átméretezhető widgetek a frissített appban.

Hirdetés

Vannak a Google-nek olyan androidos appjai, amelyek nem frissülnek minden héten. Ilyen az Óra is, ami a legutolsó komolyabb frissítést tavaly szeptemberben kapta. 

Hirdetés

Most megérkezett a 4.3-as verzió, ami több apró újdonságot és vizuális érdekességet is tartogat. 

Az egyik legfeltűnőbb változtatás, hogy az ébresztők beállításakor, törlésekor és szerkesztésekor alulról felcsúszik egy új animáció, és mutatja a kapcsolódó információkat. 

Vannak új árnyékok és apró animációk is a kezelőfelületen. 

Szintén frissült az analóg és a digitális widget, amelyek innentől kezdve tetszés szerint átméretezhetőek. Eddig vagy meg volt szabva az arányuk vagy nem töltötték ki rendesen a képernyőt. 

Az éjszakai mód innentől kezdve mindegyik fülön használható, mindenki számára. Az új verzió Marshmallow rendszernél az Android Wear-alapú készülékeken is be tudja állítani a figyelmeztetéseket. 

Ha valaki nem szeretné kivárni a frissítést a Play Áruházon keresztül, az APK fájl innen tölthető

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.