Hirdetés

VSE 2012: mégis lehet majd hagyományos alkalmazásokat fejleszteni



|

A Microsoft az éles negatív kritikák miatt módosította korábbi álláspontját.

Hirdetés

Mint pár hete mi is beszámoltunk róla, a redmondi szoftvercég eredeti tervei szerint az idén megjelenő Visual Studio Express 2012 szoftvercsomaggal csak és kizárólag Metro felületű alkalmazásokat lehetett volna fejleszteni, így a C++, C# és Visual Basic programozással hobbiszinten foglalkozóknak továbbra is a korábbi 2010-es verziót kellett volna használniuk.


Szerencsére a negatív visszajelzések miatt a vállalat pénteken a bejelentette, hogy az új szoftvercsomagjának ingyenes verziójával mégis lehetőség nyílik majd hagyományos alkalmazásokat fejleszteni, így nem csak a „fizetős vendégek” számára lesznek elérhetőek a komoly tudással rendelkező, modernizált programozói környezetek.


A Visual Studio 2012 kiadásra jelölt változata már letölthető a Microsoft weboldaláról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.