Hirdetés

Wallpapers from MSN



|

Akik szeretik háttérképekkel feldobni Windowsuk kinézetét, mindenképpen próbálják ki a Microsoft legújabb „tapétagyárát”.

Hirdetés

A Wallpapers from MSN (wallpapers.msn.com) lényege, hogy az internetről automatikusan letöltődő háttér- és előtérképek, egyéb grafikai elemek és saját szövegek egymásra pakolásából új, nekünk tetsző tapétát készítünk a Windows számára.



top_wallpapers.jpg



Telepítés után a szoftver közel 200 grafikai objektumot tölt le, de természetesen lehetővé teszi saját képeink használatát is. Az elkészült remekművet önmagától beállítja háttérképnek, ezzel sem kell vesződnünk, sőt képes a kiválasztott háttereket megadott időközönként automatikusan cserélgetni. Futtatásához .NET 2.0 keretrendszer szükséges és még nem végleges változat, tehát kisebb-nagyobb bakik előfordulhatnak működés közben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.