Hirdetés

Webes Start menü a Google-től



|

Már elérhető a stabilnak nyilvánított Chrome App Launcher.

Hirdetés

Hosszas béta fázis után péntek délután a Google elérhetővé tette a Chrome webböngészőjét használók számára a „Chrome App Launcher” névre hallgató kiterjesztését, amellyel a Chrome OS rendszerben megismert indítómenüt lehet felvarázsolni a Tálcára.


Sejthető módon az indítómenüből a Chrome-ba „telepített” webes alkalmazások érhetőek el, gyakorlatilag takaros rácsokba rendezett könyvjelzőkről van szó. A praktikusan keresőmezővel is ellátott, ikonos indítómenü akkor is teljes értékűen működik, amennyiben maga a webböngésző nem fut. Sajnos a Chrome App Launcher Mac OS X alól egyelőre nem érhető el, viszont a Chromiumot használó linuxosok elméletileg már hadrendbe állíthatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.