Hirdetés

WebGL már az Internet Explorerben is?



|

A Microsoft a jelek szerint meggondolta magát a szabvány támogatása kapcsán.

Hirdetés

Az utóbbi napok témában való folyamatos hírezése ellenére továbbra is lehet újat mondani a múlt héten kiszivárgott Windows 8 Blue kapcsán, ezúttal az Internet Explorer 11-ről derült ki a fülszinkronizálási lehetőségen túl két apróság.


A fontosabbik mindenképp azon felfedezés, miszerint az Internet Explorer 11 félkész verziója már úgy-ahogy támogatja a WebGL-t, így a jövőben akár Unreal 3 motoros játékok is natívan futtathatóak lehetnek magában a böngészőben. A Microsoft hivatalosan eddig azért ódzkodott a minden fontos riválisban már vagy egy éve implementált megoldástól, mert nem találták elég biztonságosnak egyes addigra már szabványosított programozási felületeit.


A kettes számú érdekesség, hogy érintőkijelző megléte esetén az Internet Explorer 11 hagyományos grafikus felületű verziójában is lehet oldalfelé való húzással váltogatni a megnyitott böngészőfülek közt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.