Hirdetés

WhatsApp: másodpercenként 1100 hívás



|

Az app felhasználói 100 millió hívást bonyolítanak naponta.

Hirdetés

A WhatsApp az egyik legkedveltebb üzenetküldő napjainkban. Mi sem jelzi ezt jobban, mint az, hogy a felhasználói minden nap több mint 100 millió hanghívást bonyolítanak le vele. 

Hirdetés

Ez másodpercenként több mint 1100 hívást jelent. A szám lenyűgöző, ráadásul a funkció csak tavaly áprilisban lett elérhető Androidon és iOS-en. 

A WhatsApp 1 milliárd felhasználójával szemben a Skype havi aktív felhasználói tábora csak a 300 milliót éri el. Így a WhatsApp valószínűleg már túl is szárnyalta, pedig 12 évvel később érkezett. 

Az üzenetküldőn keresztül folytatott hanghívások a mobilinternetes adatforgalmi keretet használják, így nem kerülnek annyiba, mint a normál nemzetközi beszélgetések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.