Hirdetés

Windows 10-es appot programoznál? Megtanít a Microsoft



|

A Microsoft tényleg bízik a Windows 10-re készülő appokban.

Hirdetés

Van az, hogy valaki appot szeretne írni, de nincs programozási tapasztalata. A Microsoft viszont úgy döntött, hogy segít. 

Hirdetés

A redmondiak kiadtak egy videosorozatot, amely az abszolút kezdőknek szól, és azt tanítja meg, hogyan lehet Windows 10-es appot programozni. 

Egészen pontosan abban segítenek, hogy olyan univerzális appokat írjanak az érdeklődők, amelyek aztán PC-n, okostelefonon, táblagépen, Raspberry Pin, HoloLensen és Xboxon is futnak. 

A Microsoft azt ajánlja, hogy mindenkinek legyen némi tapasztalata a C#-vel, így elsőként ezt az oldalt érdemes tanulmányozni. 

A kurzus során egyébként elsőként az alapvető tudást adják a kezünkbe, egyszerű appok létrehozásával. Ezután pedig külön, célzott témára szakosodott appokat segítenek készíteni. 

A programozás kezdetétől egészen az áruházba való benyújtásig segítenek megtanulni a folyamatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.