Hirdetés

Windows 10: hamarosan elkészül a Threshold 2



|

Az Edge sajnos nem mostanában fogja támogatni a bővítményeket.

Hirdetés

Épp csak elérhetővé vált a Windows 10, máris nyakunkon az első nagyobb frissítése. A remek informátorokkal rendelkező WinBeta értesülései szerint a Microsoft tartani fogja a Threshold 2 kódnevű kiadás őszre beígért kiadását: a rengeteg apró reszelés mellett például beépített csevegőprogramot is hozó "patch" RTM buildje olyan 2 hét múlva készülhet el, így talán november vége táján általánosan elérhetővé válhat a Windows Update-en keresztül.

Hirdetés


A portál beszámolója szerint a Threshold 2-vel érkező Microsoft Edge böngésző friss változata elsősorban motorháztető alatti fejlesztéseket kapott, azaz a Firefoxban és Chrome-ban megszokott bővítményekkel nem lesz még felszerelhető. A böngészőre való átváltásban sokakat megakadályozó feature nem mostanában fog elkészülni, a forrás szerint csak a Windows 10 jövő nyár vége felé várható Redstone frissítésében debütálhat.


A Threshold 2 legutóbbi publikus buildjének újdonságairól itt olvashatnak bővebben az érdeklődők.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.