Hirdetés

Windows 8: egy nap alatt 1 millió letöltés



|

Az is kiderült, hogy az új operációs rendszer négyféle változatban lesz elérhető.

Hirdetés

A Microsoft számára eddig remek hírek érkeznek a Windows 8-cal kapcsolatban. A redmondiak büszkén jelentették be, hogy a Consumer Preview verziót már az első napon több mint 1 millióan töltötték le. 

 

A jelenlegi vélemények szerint; amennyiben a felhasználók pozitívan fogadják a Windows 8 Consumer Preview-t, és hasonlóan a korai verziók jó szerepléséhez, szintén pozitív véleményt alakítanak ki róla, akkor a letöltések száma már ezen a hétvégén meghaladja a 3 milliót. Steven Sinofsky azt is hozzátette, hogy a Windows 8 egy generációs váltás lesz a Windows operációs rendszerek történetében.

 

A HP eközben elkövetett egy apró hibát: olyan dokumentum került fel az oldalukra egy rövid időre, amelyből kiderült, hány kiadása lesz az új operációs rendszernek. Úgy tűnik, a Windows 7 után a Microsoft most megpróbál egyszerűsíteni a helyzeten, ugyanis összesen négy verzió lesz majd elérhető: a Windows 8, a Windows 8 Enterprise és a Windows 8 Professional mellé egy táblagépekre optimalizált változat készül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.