Windows 8 támogatást kapott az Avira



|

Már időszerű volt a kompatibilitási problémák megoldása.

Az Avira néhány nappal ezelőtt hivatalosan is bejelentette, hogy a rendkívül népszerű ingyenes vírusirtója végre teljes mértékben kompatibilis a Microsoft október végén kiadott operációs rendszerével. A fizetős Home és Business verziókat az elkövetkező napokban hitelesíti a redmondi vállalat.


A német vállalat termékei kissé felkészületlenül várták az új OS kiadását: ugyan alapvetően használhatóak volt Windows 8 alatt is, ám nem tudtak megfelelően együttműködni a Műveletközpontjával, a forráskódjuk fordításakor több biztonsági kapcsolót elhagytak a programozók, továbbá nem tudták deaktiválni a Windows Defendert.


A legsúlyosabb problémát viszont az jelentette, hogy az Avira termékeket Windows 7-en használók szimpla Windows 8-ra való frissítéskor kék halált kaptak, így a migráció csak úgy volt lehetséges, hogy az ügyfelek előzetesen eltávolították a vírusirtót a számítógépükről.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.