Hirdetés

Windows 8: úton a kritikus Flash frissítés



|

Mostantól mindig időben megkapja majd a legutolsó bővítményt az operációs rendszer.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt nem aratott osztatlan kritikai sikert a Microsoft azon tájékoztatása, miszerint a Windows 8 és Windows Server 2012 RTM változataiban helyet kapott, közismerten sebezhető Flash bővítményből csak október végétől kezdve lesz elérhető a legfrissebb verzió.


A helyzetet súlyosbította, hogy manuálisan nem lehetett frissíteni a plugint, így az operációs rendszereket előzetesen tesztelők kénytelenek voltak megbarátkozni - a helyzetet kissé dramatizálva - ketyegő bombának is nevezhető Flash verzió jelenlétével.


Szerencsére magyar idő szerint tegnap késő éjszaka Yunsun Wee, a Microsoft Trustworhy Computing részlegének vezetője bejelentette, hogy egyrészt végre elérhetővé vált a Windows Update-en keresztül a legutóbbi Flash változat, másrészt pedig az Adobe-val való szoros együttműködésüknek köszönhetően a felhasználók védelme érdekében mostantól készek bármikor frissíteni a beépülőt (tehát nem lesz a patch keddhez kötve a kiadása).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.