Hirdetés

Windows 8.1: muszáj telepíteni a tavaszi frissítést



|

Májustól kezdve enélkül nem kapnak biztonsági frissítéseket a felhasználók.

Hirdetés

A Windows 8.1 rendszerhez két héttel ezelőtt elérhetővé vált tavaszi frissítés számos nagyon hasznos újdonsággal ruházta fel az operációs rendszert, többek közt a Kezdőképernyőről is kikapcsolhatóvá vált a számítógép, továbbá a modern programok ikonjai már kitűzhetőek a Tálcára.
 

Hirdetés


A Microsoft tájékoztatása szerint elsődleges célja ellenére az ingyenes patch nem nevezhető opcionálisnak, ugyanis a javítást nélkülöző Windows 8.1-hez és Windows RT 8.1-hez a jövőben – a most májusi patch keddel kezdődően – nem fognak biztonsági frissítések érkezni.


A tájékoztatás szerint ennek oka, hogy a vállalat nem szeretné széttöredezni a platformot, az összes felhasználó esetében ugyanazt a felhasználói élményt kívánja nyújtani. A jó hír az, hogy nincs értelme nem telepíteni a tavaszi frissítést, így aki még nem tette volna meg, annak érdemes hamarosan rászánnia magát a Windows Update segítségével levezényelhető installációra.


Végül megemlítendő, hogy a Windows 8.0 és Windows Server 2012 R2 tulajok továbbra is kikerülhetik a tavaly őszi 8.1-es patch telepítését, ők továbbra is kapnak majd biztonsági javításokat a rendszereikhez.


(Forrás: WinBeta, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.