Hirdetés

Windows for Warships - a brit flotta választása



|

A brit flotta Windows 2000-re fogja alapozni csatahajóinak szoftvereit.

Hirdetés

A néhány éve megszületett döntést az elmúlt időszakban számtalan kritika érte, a kevéssé komolyan vehető kékhalál-viccelődéstől egészen a komoly szakemberektől származó publikációkig. A The Register technikai bulvároldalon szerdán megjelent cikket jegyző Lewis Page - aki évtizedes haditengerészeti szolgálat után jelenleg független újságíróként keresi a kenyerét - a brit flotta legújabb büszkesége, a Type 45 osztályú HMS Dauntless romboló vízrebocsátásának kapcsán írt nagyobb lélegzetvételű cikket a Windows 2000 rendszer alkalmazásáról.

 

Page először az átlagos felhasználóban rögtön felmerülő kérdésre próbál választ adni - mindenki számára ismerős ugyanis, milyen érzés az említett kék képernyőre meredve tanácstalanul üldögélni, ami egy hadihajón, éles helyzetben még kellemetlenebbnek tűnik. Ezen felül szintén furcsa, hogy az 1 milliárd fontba kerülő hajó esetében mi tartotta vissza az illetékeseket, hogy 26 darab PC helyett 26 Sun munkaállomást rendeljenek.

 

A folytatsához kattintson ide (Computerworld Online)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.