Hirdetés

Windows sebezhetőség - úton a megoldás



|

A Microsoft legújabb frissítésében egy olyan sebezhetőség orvoslására is sor kerül, amely az elmúlt hetekben mind több biztonsági problémát okozott.

Hirdetés

A júliusi hibajavító kedden érkezik várhatóan az a frissítés, amelynek segítségével megnyugtató módon lehet megszüntetni az XML Core Services (MSXML) nemrég felfedezett sebezhetőségét. Ezt a problémát még június 12-én erősítette meg a Microsoft, majd dolgozott ki egy átmeneti, kockázatcsökkentő megoldást.

A hibajavítások emellett érintik a Windows összes jelenleg támogatott kiadását, így többek között a szerveres verziókat is, de az Internet Explorer foldozására is sor kerül. A részletekről a Computerworld számol be cikkében, kattints ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.