Hirdetés

Windows Server 2008 és Vista SP1



|

Közzétették a hivatalos megjelenési dátumokat.

Hirdetés

Tegnap a Microsoft elkészült a Windows Vista első javítócsomagjának (SP1) kiadásra jelölt (RTM - Ready to Manufacture) változatával. Az SP1 megjelentetése két hullámban történik majd. Először öt nyelvi verziót - angol, francia, spanyol, német és japán - bocsátanak ki, melyek március közepén lesznek elérhetők a Windows Update szolgáltatáson keresztül. A többi (összesen 36) alapnyelvet tartalmazó második hullám RTM változatának elkészültére várhatóan az első negyedév végén kerül sor, míg a tényleges kibocsátásra április folyamán lehet számítani. A Windows Vista SP 1 bejelentésével egy időben a Windows Server 2008 RTM is elérhetővé válik.

 

 

Mikortól lesz letölthető?>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.