Hirdetés

Windows Vista, a CES legjobbja



|

A komputer és hardver kategóriában a Vista vitte el a Las Vegas-i CES fődíját

Hirdetés

A CNET szerkesztői a Windows Vistának ítélték a „CES 2007 Legjobbja” díjat komputer és hardver kategóriában. A 2007. január 30-tól elérhető Windows Vista a benne foglalt fejlesztéseknek és innovációknak köszönhetően kapta az elismerést. Ezen tulajdonságok egyszerűbb, biztonságosabb és szórakoztatóbb élményt biztosítanak otthon vagy útközben.

 

A Windows Vista kiadására való felkészülés részeként világszerte számítógépgyártók és rendszerfejlesztők ezrei készülnek új PC-k gyártására, amelyeken az új operációs rendszer fut majd. Január 30-ig több mint 1,5 millió termékre kerül fel a „Windows Vistával működik” logó, és több mint 2000 fajta termék lesz „Windows Vista-képes”, így gyorsabbá, egyszerűbbé, és biztonságosabbá válik az internetezés, a kapcsolatépítés, az otthoni szórakoztatás és az üzleti felhasználás. Több terméket a CES 2007-en is bemutattak, köztük két Windows Vista-alapú PC-t — a HP TouchSmart PC IQ770-et és az ASUS W5Fe SideShow Notebookot —, amelyek szintén a „CES Legjobbjai” verseny döntősei között voltak, a komputer és hardver kategóriában.


A CNET által odaítélt „CES Legjobbjai” és a „Show Legjobbja” díjak a CES 2007 legjobb termékeit tüntetik ki 10 kategóriában. A győzteseket több száz termék közül választják ki, és úttörő, kategóriateremtő, vagy meglévő kategóriát magasabb szintre emelő tulajdonságaik alapján díjazzák; fontos továbbá, hogy stílusuk, az általuk képviselt innováció, hatékonyságuk, könnyű használhatóságuk, szórakoztató tulajdonságaik alapján lelkesedést váltsanak ki a vásárlókból, továbbá rendelkezzenek a „cool faktornak” nevezett bizonyos plusszal, és működjenek együtt a felhasználó más eszközeivel.


A 10 díjazott kategória az autótechnológia, a mobiltelefonok, az okostelefonok és PDA-k, a komputer és hardver, a fényképezőgépek és kamerák, a fejlődő technológiák, az otthoni audiotechnika, az otthoni videotechnika, az MP3 és hordozható videotechnika, valamint a televíziók kategóriája. A győztes termékekről készült videók a CNET CES beszámolójában tekinthetők meg.


Nagy megtiszteltetés, hogy a Windows Vistának ítélték meg a CES 2007 egyik legjobb terméke díjat” – mondta Mike Sievert, a Microsoft Windows Client csoportjának alelnöke. „A show alkalmával illusztris társaság gyűlt össze, ez a díj pedig jelzi, milyen élményre számíthatnak azok, akik e hónap végétől kipróbálják a Windows Vistát.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.