Hirdetés

Windows Vista backup



|

A Microsoft legújabb operációs rendszerének adatmentési lehetőségei

Hirdetés

Száz emberből kilencvennek valószínűleg fogalma nincs arról, hogy a Windows XP-ben volt beépített, biztonsági mentést végző alkalmazás (Start –> Minden program –> Kellékek –> Rendszereszközök –> Biztonsági másolat), a másik tízből pedig talán csak egynek fordult meg a fejében, hogy esetleg ki is próbálja, de aztán gyorsan el is hessegette a gondolatot. Bizonyára a Microsoftnál is feltűnhetett valakinek, hogy szinte senki nem használta ezt a lehetőséget. Utánajártak, hogy miért, levonták a megfelelő következtetéseket, majd az egészet tetőtől talpig átdolgozták. A Windows Vistában ez az új modul szem előtt van, könnyen használható, és kiváló eszköz arra, hogy segítségével adatainkat vagy akár komplett rendszerünket biztonságban tudhassuk.

Nyilván megint a vállalati verziót használók járnak jól, illetve azok, akik meg tudják fizetni az Ultimate kiadást, mivel ezekben négyféle módszer közül is választhatunk: menthetünk fájlokat vagy akár teljes partíciókat, megőrizhetjük a dokumentumok, képek régebbi változatait, és ott van még az időközben System Protection (Rendszervédelem) névre átkeresztelt – és némileg át is alakított – jó öreg System Restore (Rendszer-visszaállítás) is.


 

Teljes cikkünket a PC World januári számában olvashatják el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.