Hirdetés

Windows Vista már karácsonykor?



|

Hirdetés

A felhasználók reménykednek, hogy a szállítás megkezdődik 2006 november 15-ével - ez éppen megfelelő idő lenne a karácsonyi bevásárlást figyelembe véve, a WindowsITPro szerint. Kétségkívül a Microsoft épít az ünnep előtt tomboló PC felhasználók bevásárlási lázára.

A Microsoft már idén, kora nyáron a minneapolisi éves partnerkonferenciáján kitűzte a Windows Vista megjelenését a 2006-os év negyedik negyedévére.


A Windows Vista server változat - amit egyelőre még Longhorn Server néven emlegetnek - előreláthatólag 2007-ben kerül gyártásba, ennek a kitűzött határideje 2007. január 10. A szerver változat szemben a Windows Vistával más megjelenési időzítést követ, hiszen a Longhorn release candidate (RC) 2 csomag várhatóan 2006 október 18-ig lát napvilágot.

A hírek szerint a késések oka, hogy az első nyilvános béta változatból kikerült a WinFS fájlrendszer. Ezt a cég kivette a Windows Vistából, hogy a végleges kibocsátási dátum nehogy veszélybe kerüljön. A döntésnek hála, a WinFS fájlrendszer időbeli kötöttségektől mentesen, kiforrott végleges formájában jelenhet majd meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.