Hirdetés

Windows Vista szinkron nélkül



|

Kihagyják a Vistából a PC-k közötti szinkronizációs lehetőséget

Hirdetés

"Bár a PC-k közötti szinkronizáció egy nagyszerű lehetőség, amely növeli a termelékenységet, illetve az együttműködést is tökéletesíti, sajnos nem tudjuk időben olyan minőségi szintre fejleszteni a szolgáltatást, hogy az helyet kapjon a Windows Vistában, ezért inkább kihagyjuk belőle", áll a cég tegnap kiadott közleményében.

Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a magasabb szintű szinkonizációra lehetőséget biztosít a Sync Center, amely a kiszolgáló és PC, illetve a mobil eszközök és PC közötti szinkronizációt segíti elő. A két számítógép közötti szinkronizáció a P2P fájlcserélő technológián alapul. A Microsoft szóvivője elmondta, hogy a megoldáson továbbra is dolgoznak, vagyis nem elképzelhetetlen, hogy a későbbiekben mégis hozzáadják az operációs rendszerhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.