Hirdetés

Windowsra is érkezik az érintős Office



|

Kinézetre az Apple iPadre kiadott verzióról van szó, ám elvileg többet nyújt annál.

Hirdetés

Kissé humoros módon a Microsoftnak a saját asztali- és táblagépekre szánt operációs rendszerein kívül már mindenre van érintős kezelésre optimalizált Office 365 programcsomagja, ám az érdekes helyzetnek hamarosan véget fog vetni a vállalat, tegnap ugyanis hivatalossá vált a régóta hiányzó változat is.
 

Hirdetés


A Windows 8.x és Windows RT platformokra tervezett Office a jelek szerint funkcionalitásra valamennyivel többet nyújt majd az Apple iPadre a múlt héten kiadott verziónál, ám kinézetre körülbelül azonos vele. Ami viszont meglepő, hogy a Microsoft tegnap a BUILD konferencián a Windows 8 Start menüjéhez hasonlóan csak mutogatta a csomagot, rengeteg konkrétum mellett egyelőre az elérhetővé válásának ideje sem tisztázott.


(Forrás: WinBeta | Illusztráció: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.