Hirdetés

Wireless PC Lock



|

A magára hagyott, bekapcsolt gép védtelen, ám egy ügyes eszközzel automatikusan, azonnal lezárhatjuk.

Hirdetés

Csörren a telefon, kollégánk áthív a másik asztalhoz, vagy csak kávézni indulunk el -  emiatt gyakran anélkül hagyjuk magára gépünket, hogy zárolnánk a Windowst. Feledékenységünk kivédésére remek megoldást kínál a Wireless PC Lock, amely egy adóból és egy vevőből áll. Működésének lényege, hogy a vevőegység a gép USB-foglalatában teljesít szolgálatot, és mindaddig tétlen marad, amíg a gép közelében tartózkodunk. Abban a pillanatban azonban, amikor az adóegységgel két méternél távolabbra kerülünk a PC-től, azonnal lezár, majd amikor ismét a gép közelébe érünk, feloldja a tiltást, és folytathatjuk a munkát ott, ahol abbahagytuk.

 

Minden adó egyedi kóddal van ellátva, így kizárt annak a lehetősége, hogy egy másikkal ki lehetne játszani. A hatékony védelem érdekében a Wireless PC Lock a Windowstól függetlenül működik, ezért a hagyományos módszerekkel nem juthatunk be a gépbe. Akkor sincs gond, ha a vevő netán kihúzódna az USB-foglalatból; a védelem természetesen tovább él, ekkor vissza kell helyeznünk a csatlakozási pontba a kulcsot, vagy be kell gépelnünk a telepítésekor megadott jelszót, hogy újra miénk lehessen az uralom a gép felett. A jelszavas belépési lehetőség különösen az adó lemerülésekor hasznos. A legnagyobb biztonság érdekében ajánlott a Wireless PC Lock védelmét máshol nem használt, egyedi jelszóval erősíteni.

wpl.png

 

Adatok:

- Hatékony védelem

- USB-csatlakozás

- Az egyedi kóddal ellátott adón kívül jelszavas védelmet is kínál

- A Windows 98 SE, ME, 2000, valamint XP rendszerekkel kompatibilis

 

Értékelés:


Előny: egyszerű használat és telepíthetőség, hatékony, kényelmes védelmet biztosít

Hátrány: egyes gépek esetén nem hajlandó bármelyik USB-portra települni

Teljesítmény: 89

Szolgáltatás: 96


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.