Hirdetés

Word és Excel PDF-be



|

Hirdetés

A "tökéletes" megoldás az Acrobat lenne, hiszen azzal nemcsak a Microsoft Office, hanem bármely program által készített dokumentumok egyszerűen alakíthatók PDF formátumra. Ha csak Word-és Excel-fájlokat kell konvertálni, akkor a leggazdaságosabb megoldás az OpenOffice.org ingyenes irodai programcsomag legújabb verziójának beszerzése, amely egyrészt tökéletesen olvassa a Microsoft Office-szal készült dokumentumokat, másrészt PDF állományok készítésére is alkalmas. Nincs más teendőnk, mint megnyitni az átalakítandó Word- vagy Excel-állományt, majd kiválasztani a Fájl -> Exportálás PDF-be menüpontot, és már készen is vagyunk.




Az OpenOffice-szal beolvashatjuk a Word- és Excel-állományokat, majd kimenthetjük PDF-ként
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.