Hirdetés

Xbox 360 játékok idővel akár számítógépen is?



|

Phil Spencer szerint nincs kizárva a PC-s emulátor kifejlesztése.

Hirdetés

A Microsoft konzolos üzletága jelenleg az Xbox One konzolhoz próbál minél több értéket hozzáadni, a vállalat nem mondott le az aktuális konzolgeneráció piacra dobása után erősebb rajtot vett Sony PlayStation 4 megszorongatásáról. Az egyik top prioritást jelenleg az Xbox 360-ra kiadott játékok egy részét az Xbox One-on futtatni képes emulátor fejlesztése jelenti.

Hirdetés


Phil Spencer nemrég érdekes információt ejtett el a Gizmodo brazil kiadásának adott interjúja során: a konzolos divízió főnöke szeretné, ha egyszer a Windowsos számítógépén is képes lenne futtatni az Xbox 360-ra kiadott játékokat. Nyilvánvalóvá tette, hogy a vállalat jelen pillanatban nem dolgozik az Xbox One-ra fejlesztett emulátor specifikusan számítógépeken futó változatán, de határozottan örülne a létezésének.


Spencer szerint az Xbox One konzollal rendelkezők most novemberben kapják majd meg az emulátort is tartalmazó új rendszerszoftvert.


(Forrás: Windows Central | Nyitókép: Official GDC)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.