Hirdetés

Xbox One-ra is megérkezett Cortana



|

A hangasszisztensen felül egyéb finomságokat is hozott a nyári frissítés.

Hirdetés

Szerencsésebb országokban a Windows 10 felhasználók már javában élvezhetik Cortana szolgáltatásait, a konzolosoknak azonban tavaly óta csak a halasztások jutottak osztályrészül. A szombaton kiadott Xbox One Summer Update végre elhozta a várva várt hangasszisztenst, s még ezen felül is tartogat érdekességeket a játékosoknak.

Hirdetés

Cortana egyelőre az Egyesült Királyságban és az Amerikai Egyesült Államokban érhető el, használata headset vagy Kinect segítségével lehetséges. A hanggal vezérelhető asszisztens a Microsoft ígérete szerint a jövőben folyamatosan fejlődik majd, és az alapszintű parancsok (parti indítása, barátok státuszjelentése, konzol kikapcsolása) végrehajtása mellett a gamerek hasznos társa lesz.

A nyári frissítés persze egyéb újdonságokat is hozott, egyszerűbb lett például a gyűjteményünk kezelése, egyes applikációkkal játék közben is hallgathatunk zenét, régiófüggetlenül átállítható a nyelv, illetve Xbox Live és Facebook accountunk is összefésülhető már. Az Xbox One Summer Update újdonságainak teljes listáját itt tekinthetitek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.