Hirdetés

xNeat Clipboard Manager



|

A Vágólap korábbi tartalmát jegyzi meg és teszi könnyen elérhetővé ez az ingyenes alkalmazás.

Hirdetés

Ha sokat dolgozunk a Vágólappal és másolgatunk ide-oda szövegeket vagy állományokat a segítségével, akkor valószínűleg már belefutottunk abba a problémába, hogy mindig csak az utolsó másolás tartalmát jegyzi meg. Az xNeat Clipboard Manager megjegyzi a korábbi tartalmakat is, amelyek egyszerűen előhívhatók, ha használjuk a beállításoknál megadott gyorsbillentyű kombinációt. Ilyenkor nem kerül beillesztésre automatikusan a Vágólap tartalma, hanem egy kis menü jelenik meg, amely tartalmazza a korábbi elemeket - innen kell kiválasztanunk azt, amelyet használni szeretnénk. A megjelenő listáról törölhetünk vagy ki is emelhetünk elemeket. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a többi bejegyzéstől vonallal lesz elválasztva és a program akkor is megjegyzi, ha elértük a megadott, megjegyzendő mennyiségű Vágólap bejegyzést.

Beállítási lehetőségei elég szegényesek, megadhatjuk a maximálisan megjegyezhető elemek számát, beállíthatjuk, hogy a program elinduljon-e a Windowszal automatikusan, valamint megváltoztathatjuk az alkalmazás által használt gyorsbillentyűt is.

 

 

xneat_web.png
 

 

 

Hasznos és egyszerűen kezelhető alkalmazás, egyetlen hátrányát találtuk tesztelés közben, hogy nem képes megjegyezni listájában a másolt képeket, csak szöveget és állományokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.