Hirdetés

Zajlik a Nagy Adobe nap!



|

Ezekben a percekben ismerkedhetünk meg az új, CS3-as Adobe termékcsaláddal!

Hirdetés

A gyors regisztrációt követően Dr. Christopher Brennan, az Adobe kelet-európai regionális igazgatója, illetveMirko Ledic, a cég délkelet-európai regionális üzletfejlesztési vezetője beszéltek a világszerte ismert Adobe jövőbeni terveiről, célkitűzéseiről.

Tamási Ákos, Adobe szakértő prezentálta a Bridge CS3-at, melynek talán legfontosabb újdonsága, hogy sokkal gyorsabb lett, mint előde. Csoportosíthatjuk képeinket, RAW típusú képek esetén könnyedén másolhatunk stílusokat, és persze a kzelhetőség is sokkal jobb lett.

Az Indesign, a ördelőknek szánt szoftver is tartalmaz néhány fontos elemet. A teljesség igénye nélkül: a boxokba a képek elhelyzését és méretezését, teljesen automatizálhatjuk, különféle sémákat készíthetünk ezekhez, a paletta menűt teljesen átalakították, a paragrafus menüt egybeolvasztották, az egyes oldalakat elmenthetjük HTML formában, és így tovább.

Jelenleg folyik a Jakab Zsolt által tartott Illustrator CS3 prezetáció, mely talán a legtöbb negatív kritikáét kapta. Ez azért volt, mert sokak szerint nagyon kevés újítás van benne. Nos, az előadás lapján ez nem teljesen van így, hiszen már több, mint 20 perce csak újdonságokról kapunk infó.

Amint lehet, részletesebben is beszámolunk az egyes termékekről!

 

Webáeuházunkban már előrendelhetőek a termékek.
Akit érdekelnek az aktuális árak, kattintson ide!
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.