Hirdetés

Zseniális böngészős játék a Microsofttól



|

A vállalat humorosan búcsúzott a Windows XP-től.

Hirdetés

Az elmúlt nagyjából három évben a Microsoft rengeteg nagy meglepetéssel rukkolt elő (mint például a Windows 8), továbbá újabban végre a humor és nyilvános önkritika sem áll távol a vállalattól. Ezt semmi sem jelzi jobban, mint a redmondiak a Windows XP halála napján elérhetővé tett Escape from Windows XP böngészős játéka, amely operációs rendszertől függetlenül elméletileg bármely modern böngészőben játszható.
 

Hirdetés


A meglepően élvezetes Escape from Windows XP egy klasszikus oldalnézetes lövölde, amelyben a játékosnak az életére törő Windows XP-s ikonokat kell rommá lőnie. Az irányítás egyszerű: az A-D-W gombokkal lehet oldalra haladni és ugrani, a fegyverváltás a Q gombra lett kiosztva, lőni pedig négy irányba a kurzorgombokkal lehet. A játék pontozza a teljesítményt, viszont online ranglista sajnos nincs.


A Windows XP-t jelenleg leváltani nem tudók pénteki cikkünkből tájékozódhatnak a rendszerük biztonságos használatának fortélyairól.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.