Hirdetés

Terjeszkedik a Verbatim



|

A Verbatim felvásárolja a SmartDisket, az USA vezető tárolóeszköz gyártóját.

Hirdetés

A hazánkban is jó hírnévnek örvendő Verbatim cég és anyavállalata, a Mitsubishi Kagaku Media (MKM) a mai napon bejelentette, hogy felvásárolja a SmartDisk® Corporation külső merevlemezekkel és digitális képalkotással foglalkozó ágazatait. 2006-os 44 millió dolláros forgalmával a floridai központú SmartDisk a hordozható, hálózati és multimédiás tárolóeszközök vezető szállítója. Az akvizíció, amely a SmartDisk fizikai létesítményeire, de technológiáira, szabadalmaira és védjegyeire, illetve gyártási és marketing szakértelmére is kiterjed 2007 június 30-án lépett életbe.

 

 

smartdisk_firelite.jpeg

 

 

A két cég tudásának, kapacitásának kombinálásával a Verbatim még szélesebb körben szállít majd optikai, mágneses és flash alapú tárolókat az adattárolás egyre fejlődő piacára.

 

vflash.jpg
Az egyszerű tárolási lehetőséget nyújtó hordozható tárolók iránt az egész világon folyamatosan növekvő szükségletet a megosztásra szánt adatfájlok, prezentációk, fotók, zenei és videó anyagok tömkelege táplálja. Az IDC előrejelzése szerint 2008-ban több mint 6 millió külső merevlemezt adnak majd el, amely a 2006-ban eladott 3,8 millióhoz képest 58 százalékos növekedést jelent.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.