Hirdetés

5 app a mobilos angoltanuláshoz



|

Ma már egy mobil is elképesztően nagy segítség az angoltanulásban.

Hirdetés

Az egyre modernebb billentyűzetek és operációs rendszerek korában csak kevésbé vágyunk arra, hogy az angol nyelv nyelvtani problémáit kutassuk és tanuljuk. Legyen azonban bármilyen modern és okos egy app, nem mindig pontos vagy van igaza. Mivel a hétköznapok során is rengeteget számít az angoltudás, ezért érdemes nyelvtanilag is karbantartani magunkat. Ehhez ma már nagyszerű segítség lehet egy okostelefon és egy jó app. Melyik? Mutatunk egyesen ötöt. 

Hirdetés

 

Practice English Grammar

Android és iOS rendszerekre is letölthető ez a program, ami kártyákkal, kérdésekkel, játékokkal és cikkekkel teszi érdekessé a tanulást. A nyelvtani témakörök változatos skáláját érintve az írást is segít fejleszteni a Practive English Grammar, amelyben az alaptartalom ingyenes, a többi szolgáltatás és lecke pedig darabonként 0,99 dollárért vásárolható meg.  

 

Az alaptartalom ingyenes

 

Grammaropolis Complete

A Grammaropolis Complete úgy lett kitalálva, mint egy játék. Egy város térképén navigálva kell feladatokat megoldani, amelyekkel tanulhatunk és a tudásunkat is tesztelhetjük, extra kérdésekkel kiegészítve. Nagyon változatos app, mindenki találhat benne olyat, ami a kedvére való. A színes és jól kialakított grafika nem unalmas, és a hozzákapcsolt tartalom nyelvtanilag is jó frissítőt jelent. A komplett csomag ára 12,99 és 9,99 dollár. 

 

Nagyon színes

 

Grammar App 

Ha valaki nem tudja, hogy hol kezdje, akkor a Grammar App mindenből kínál egy kicsit. A nyelvtani játékok mellett útmutatók és gyakorlati feladatok is vannak, a nyelvtani részt minden oldalról lefedve. Az egyik legkeresettebb app a maga kategóriájában, és hasznos segítség a gyors tanulásban, az írás fejlesztésében. Androidon ingyenes, iOS-en 0,99 euróba kerül. 

 

Kedvelt app

 

Grammar Up

A Grammar Up az üzleti témájú tartalmakra koncentrál, és grafikonok segítségével mutatja meg a nyelvtani erősségeinket és gyengeségeinket. Ennek hála célzottan tudjuk, milyen téren van szükségünk gyakorlásra. Az app alapváltozata ingyenes, a teljes kiadás az appon belül vásárolható meg. 

 

Grafikonok is vannak

 

English Grammar Book

Az English Grammar Book nem csak ingyenes, de in-app vásárlásoktól is mentes. Sok olyan elemet biztosít, amelyet máshol csak fizetős formában kapunk meg. Nem csak számos témakört kínál gyakorlásra, hanem azonnali visszajelzést is ad a tudásunkról. Csak Androidra tölthető. 

 

Nincs in-app vásárlás

 

Ti milyen gyakran foglalkoztok nyelvtanulással?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.