Hirdetés

5 kiváló retró játék Androidra



|

Mutatunk néhány klasszikust a kellemes időtöltéshez.

Hirdetés

Az okostelefonok és a tabletek igen sokat fejlődtek az utóbbi években, így már nagyon erőforrásigényes játékokkal is gond nélkül elboldogulnak. Azonban furcsa módon sokszor hiába van mobil erőmű a kezünkben, ha sokkal jobban el lehet szórakozni néhány klasszikus címmel a '80-as vagy és a '90-es évekből. 

Hirdetés

Jó hír, hogy a fejlesztők rengeteg retró címet portoltak már át Androidra, így a felhasználók sok gyöngyszemből tudnak válogatni. Természetesen mindegyik esetében emulátor nélkül lehet szórakozni, a játékok közvetlenül a Google Play áruházból telepíthetőek. Mutatunk öt kiváló alkotást. 

 

Double Dragon

Több évtizedes kora ellenére a Double Dragon még ma is elismerő csettintéseket vált ki sokakból. A népszerű játék érintőképernyőkre szabott formában is létezik, Android eszközökre. A játék mind a három epizódot egyben adja a kezünkbe, vagyis a Double Dragon 2: The Revenge-nek és a Double Dragon 3: The Rosetta Stone-nak is lehet örülni. A vezérlőszervek könnyen testre szabhatóak, két játékos is nyúzhatja egyszerre, illetve van 8 bites háttérzene is. 

 

Contra: Evolution

Az 1980-as évek gyakorlatilag legnépszerűbb árkád játékáról van szó. Az oly szeretett karakterek visszatérnek, de ezúttal Android-alapú okostelefonokra és tabletekre. A klasszikus környezetben HD-minőség és természetesen érintésre optimalizált felület fogadnak minket. Hasonlóan az előző címhez, a Contra: Evolution is telitalálat a szabad percekre. 

 

Crazy Taxi

A SEGA Crazy Taxi című játéka szintén elérhető a Play áruházban azoknak, akik a régebbi játékokat részesítik előnyben. Az előző kettőtől persze ez újabb, de azért az őrült taxis mókát már klasszikusnak lehet nevezni. Az eredeti mód mellett árkád menet is választható, ha nincs túl sok időnk. Természetesen itt is megoldották az érintős kezelést. 

 

PAC-MAN

A PAC-MAN-t talán senkinek sem kell bemutatni, az egyik legismertebb retró játékról van ugyanis szó. A régi élményeket Androidon is fel lehet idézni, ráadásul rengeteg pályán keresztül. Akár bajnokságokra is be lehet benne nevezni. 

 

TETRIS® Blitz

A Tetris ugyancsak egy olyan klasszikus, ami mindenki számára ismert, és régen rengeteg függőséget okozott. A maximális pontszámért Androidon is lehet versenyezni, ráadásul ebben a TETRIS® Blitz kiadásban új funkciók, továbbfejlesztett vezérlés és friss vizuális elemek is várnak minket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.