Hirdetés

A Chrome legviccesebb kiegészítői - első rész



|

Mutatunk néhány vicces beépülőt a Google Chrome böngészőjéhez.

Hirdetés

A Google Chrome böngészője azért az egyik legjobb a piacon, mert elképesztő mennyiségű kiegészítőt lehet találni hozzá. Van, amivel a produktivitás növelhető, van, amivel a kényelem. Míg legtöbbször a hasznos vagy egyedülálló beépülők érdemlik ki a helyet az ajánlókban, addig érdemes gondolni az unalmas percekre is. Ezek elütéséhez remek lehet, ha a Chrome-hoz valamilyen érdekes, vicces kiegészítőt telepítünk. Ezek közül mutatunk most néhányat. 

Hirdetés

 

Googlifier

A Steve Wozniak nevéhez (nem arról a Steve Wozniakról van szó) kötődő Googlifier azért különleges, mert egyszerre a legjobb és a legrosszabb dolog a neten. A telepítése után az aktuális weboldalon minden egyes emberre nagy szemeket rajzol az addon, ehhez pedig csak egy gombot kell megnyomni. 

 

Googlifier

 

Mustachio

A Mustachio számos kiadásban létezik, azonban mindegyik ilyen beépülő célja ugyanaz. Gyakorlatilag az előző Googlifier mintájára működnek, de ezúttal nagy bajszot rajzolnak az emberek arcára. 

 

Bajszok mindenütt

 

nCage

Nicolas Cage igen nagy sztár, valaki pedig úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne, ha még többet szerepelne. Az nCage nevű beépülő emiatt fogja, és a konkrét gépen internetezés közben kizárólag Nicolas Cage képeit tölti be, bármilyen fotóról vagy weboldalról van is szó. Ismerősök megviccelésére is remek addon. 

 

Nicolas Cage

 

Nothing

A Nothing, vagyis semmi nevű kiegészítő fejlesztője Nobody, vagyis senki. A beépülőhöz nincs mellékelve leírás, nincs hozzá feltöltve mintakép, és nincs verziója sem. Ezek után talán nem olyan meglepő, hogy a kiegészítő nem is csinál semmit. Szó szerint semmit. Ennek ellenére a netes közönséget ez nem gátolta meg abban, hogy 6586 véleményt fűzzön hozzá a Chrome Internetes áruházban, és ötcsillagos értékeléseket adjon neki. 

 

Még ennyit sem tud

 

No Cyrus

Míg az nCage egy híres embert hivatott tovább "sztárolni", addig a No Cyrus nevű kiegészítő célja az, hogy a böngészés közben lehetőleg mindent blokkoljon, aminek köze lehet Miley Cyrushoz. Ha valaki nem szereti az illetőt, ezzel a beépülővel elrejthet szinte mindent, ami róla szól vagy utal rá. Még a kapcsolódó képeket is elmossa. 

 

Kulcsszavak alapján dolgozik

 

Nektek van kedvenc beépülőtök?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.