Hirdetés

A legjobb időjárás-appok mobilra



|

Mutatunk pár igazán remek appot az időjárás követéséhez.

Hirdetés

Mivel manapság egyre több kiváló mobilos app van a piacon, így nem meglepő, hogy a legtöbben már nem kíváncsiak a tévés időjárás-jelentésre, hanem inkább okostelefonon, óránként nézik meg az előrejelzést, ha kell. Mindehhez Android és iOS rendszereken is sok jó app van a segítségünkre. De melyek a legjobbak? Mutatunk néhány kiválót. 

Hirdetés

 

Yahoo Weather

Ingyenes - Android | iOS

A Yahoo időjárás-alkalmazása sok embert visszacsábít magához a riválisok próbálgatása után, és nem véletlenül. A nagyszerű dizájnhoz egyszerű működés társul, és idegesítő reklámok sincsenek. A kezelőfelületet lefelé görgetve részletes adatokat és előrejelzést, térképeket is kapunk. Jobbra és balra gördítve a városok között lehet váltani. 

 

 

Bright Weather

Ingyenes - Android

Ugyan a Bright Weather fejlesztői már csak az Androidra koncentrálnak, a robotos platformra írt appjuk az egyik legjobb a kategóriában. A nagyszerű kezelőfelület önmagában eladja az appot, ami ráadásul ingyenes is. 

 

 

AccuWeather Platinum

672 forint | 3,99 euró - Android | iOS

Az AccuWeather már az ingyenes kiadásában sem rossz, ott ugyanakkor számolni kell a hirdetésekkel. Ha igazán gördülékeny és zavarásmentes környezetet akarunk, akkor a Platinum verziót érdemes keresni. Bár adatokból nincs hiány, a kezelőfelülettől nem szabad nagyon sokat elvárni. 

 

 

1Weather 

Ingyenes - Android

A 1Weather közel áll a Yahoo appjához, és bár vizuálisan kevésbé van a topon, cserébe részletesebb adatokat biztosít. Erős plusz, hogy nagyon részletesek az előrejelzések, negatívum, hogy a reklámok eltüntetéséért fizetni kell. 

 

 

Weather Underground

Ingyenes - Android | iOS

Szintén nem a trendi kezelőfelületre gyúr a Weather Underground, amely cserébe pontos és részletes adatokkal kecsegtet. Azoknak érdemes szemezni vele, akik a tiszta funkcionalitást keresik egy ilyen programban. 

 

 

Grumpy Weather

Ingyenes - Android

Bár nem működik 100 százalékosan megbízhatóan és pontosan, az ötletért mindenképp jár a plusz pont. A Grumpy Weather vicces és érdekes köntösben, a Grumpy Cat néven elhíresült morcos macska stílusában értesít minket az időjárás-adatokról. 

 

 

Időjárás

Ingyenes - Android

Bár az app neve megöli a kreativitás fogalmát, a kezelőfelület egyszerű, letisztult és gyönyörű. A pontos adatokkal dolgozó app jó választás Androidon. 

 

 

Magyar appok

Természetesen sok más jó app van még a kategóriában, és érdemes megemlíteni néhány magyar versenyzőt is. A kedveltebbek között van például az OMSZ által kreált Meteora, de meg lehet említeni mondjuk az Időképet (Android, iOS) és a Köpönyeget is. 

 

 

Nektek melyik a kedvencetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.