Hirdetés

Az 5 legjobb naptár mobilra



|

Mutatunk néhány igazán tetszetős naptárat Androidra és iOS-re.

Hirdetés

Amennyiben valaki komolyan gondolja a hatékonyságot a munkában és az otthoni teendőkben, akkor mindenképp szüksége lesz az okostelefonján egy jó naptárra. Megnéztük a kínálatot, és összegyűjtöttünk öt kiváló appot, amelyek jó szolgálatot tehetnek bármelyik androidos vagy iOS-es készüléken. 

Hirdetés

Természetesen a választáskor nagy szerepet kapott a külcsín, de azért számított a funkcionalitás és a könnyű használat is. A lista nincs kőbe vésve, számos hasonlóan jó naptáralkalmazás létezik még, amelyek elképzelhető, hogy az egyik embernek jobban tetszenek, mint az alább felsoroltak. Az mindenesetre tény, hogy ez az öt remek megoldás lehet arra, hogy lecseréljük a telefon gyári naptárát. 

 

Google Naptár (Lollipop-verzió)

Ingyenes | Android

Az Android Lollipop megérkezésével a Google Naptár is megújult, és miközben nem kell benne lemondani a funkciókról, ezúttal igazán gyönyörű darab lett belőle. A Material Design jegyében a Google igen sokat fektetett ebbe az új naptárba, így sikerült elhallgattatnia a kritikusokat, akik a Lollipop előtt joggal bírálták a webóriás naptárát.  

 

A Google komolyan vette a feladatot

 

Sol Calendar 

Ingyenes | Android

A Sol Calendar egy mókás megközelítése a naptár fogalmának - a fejlesztők színes ikonokkal próbálták meg feldobni a napirendeket. Annak ellenére, hogy az app ingyenes, meglepően sok funkció és beállítás van benne. Nem kell aggódni a felhős integrálás és a widgetek megléte miatt sem, ez utóbbiak ráadásul nem csak méretben, de a megjelenített információt, a színt és a stílust illetően is testre szabhatóak. 

 

Az ikonok a legszembetűnőbbek

 

Fantastical 2

4,99 és 8,99 euró | iPhone | iPad

A Fantastical 2 csak iOS-en használható, az első "hátránya" pedig az, hogy igen drága. Jó hír azonban, hogy remekül használható, eközben viszont nem túl komplex. A fejlesztők a tetszetős kezelőfelületet ráadásul táblagépekre is optimalizálták, így az iPadekre külön verzió is elérhető a Fantastical 2-ből. 

 

Elég drága, de jól használja a helyet

 

Sunrise Calendar

Ingyenes | Android | iOS

Bár létezik szebb naptár a Sunrise Calendartól, tény, hogy az egyszerű stílus és a több információ hatékony elegyet alkotnak ebben a mindkét fontos platformon működő appban. Minden fontosabb szolgáltatással használható, így beépíti például a facebookos születésnapokat és eseményeket is, valamint az időjárásadatokat. Nem ebben a leggyorsabb új eseményt felvenni, de az egyik legjobb, legkiemelkedőbb naptárról van szó mobilon. 

 

A facebookos szülinapokat is kezeli

 

Cal 

Ingyenes | Android | iOS

Az Any.do Cal nevű naptára könnyűszerrel nevezhető az egyik, ha nem a leglátványosabb és legszebb naptárnak. Minden nap más háttérképpel és hihetetlenül kifinomult animációkkal igyekszik feldobni a használatot. További pozitívum, hogy a használata gyors és zökkenőmentes, egy esemény felvételéhez nem kell teljes menüsorozatokban turkálni. Minden nagyobb naptárszolgáltatóval kompatibilis, kezeli az okostérképeket és a hangutasításokat is. A facebookos köszöntéseket az appon belülről is lehet intézni. 

 

Az egyik legszebb

 

Ti milyen naptárat használtok jelenleg? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.